Marturii nunta handmade

Marturii pentru nunta Handmade

Cutii de daruri pentru nunta

pe 26 august 2012

Toata lumea stie ca ziua nuntii tale este una dintre cele mai speciale din toata viata ta. Fiind asa,este important ca totul sa arate minunat si sa se petreaca  cum a fost planuit.
Gasirea unor cutii pentru darurile de nunta ar trebui sa fie un lucru foarte simplu. Este probabil cel mai bine sa pui toate darurile pentru invitati pe care le dai intr-o cutie  cadou de nunta. Deci, cum te descurci in gasirea unei cutii de daruri potrivita?

Prima data, uita-te la marimile meselor tale pentru invitat care vor fi folosite in timpul receptiei. Marimea conteaza in acest caz. De asemenea, uita-te la cum vor fi decorate mesele tale. Nu

este inteligent sa iei o cutii de daruri pentru nunta imense, si sa le pui la  fiecare loc, daca mesele sunt relativ mici. Tu vrei ca invitatii tai sa se simta comfortabil si sa  aiba spatiu sa bea si sa manance.

Asigura-te ca alegi cutii de daruri de nunta care se potrivesc cu decorul folosit pe mese. Cumpara ceva care va completa mesele si nu le va dezavantaja sau va intra in conflict cu restul decoratiilor tale.

Darurile de nunta, intai de toate, trebuie sa se potriveasca in interiorul cutiilor. In al doilea rand, daca vreti sa le inmanati ciocolata, atunci nu le plasati intr-o cutie cadou de nunta, pentru ca sunt sanse  sa se topeasca. Poti incerca sa pastrezi cutiile cu daruri de nunta intr-un frigider daca le dati ceva ce se va topi, dar aceasta probabil va intarzia procesul de topire,  nu-l va opri.

Este  cel mai usor sa potrivesti cateva  cadouri mici de nunta intr-o cutie de daruri de nunta, decat sa incerci sa potrivesti un cadou voluminos in ea. Pentru a face cutiile de daruri de nunta la nunta sa arate foarte dragut, incearca sa gasesti pixuri cu pasta care sa se potriveasca cu ele.
Poti chiar sa ai pixuri personalizate cu numele tau si data nuntii. Dupa ce ai ales culoarea si marimea cutiei pe care o vrei, este timpul pentru a alege cum il vei impacheta.

Daca esti foarte creativ si econom, poti incerca sa impachetezi tu insuti cutiile. Aceasta tinde sa fie mai mult o pierdere de timp decat sa merite totusi, deci s-ar putea sa vrei sa mergi mai

departe si sa platesti un profesionist sa pe impacheteze. De asemenea, foloseste panglici pentru a decora cutiile de daruri de nunta,fara noduri. Nodurile lipicioase nu arata nici pe jumatate dragute si intotdeauna incheie prin caderea lor inainte ca macar sa ajunga pe mesele de receptie.